products

Efficiënte 4*16-voeten (Georiënteerde Bundelraad) OSB Productielijn

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CMT
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: Aanpassing
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 150 werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 50 reeksen Jaar
Gedetailleerde informatie
Ontwerpcapaciteit: 30000-300000 kubieke Meters/Jaar Deelvenster grootte: 2440 X 1220 mm
Dikte van het paneel: 6 - 40 MM. Design Standard: LY/T1580-2010
Controle: PLC VAN SIEMENS Kant en klaar Project: Ja
Hoog licht:

de hete machine van het perstriplex

,

machine van de triplex de koude pers


Productomschrijving

Efficiënte 4*16-voeten (Georiënteerde Bundelraad) OSB Productielijn

 

1. Wat is OSB?

De georiënteerde die bundelraad (OSB), ook als flakeboard wordt bekend, is een type van gebouwd die timmerhout gelijkend op spaanplaat, door kleefstoffen en dan het samenpersen lagen houten bundels (vlokken) wordt gevormd in specifieke richtlijnen toe te voegen. Het werd uitgevonden in Californië in 1963. OSB kan een ruwe en geschakeerde oppervlakte met de individuele stroken van rond 2,5 cm × hebben 15 cm (1,0 door 5,9 duim), ongelijk liggend over elkaar en komt in een verscheidenheid van types en dikten.

 

OSB is een materiaal met gunstige mechanische eigenschappen die het bijzonder voor load-bearing toepassingen in bouw geschikt maken. Het is nu populairder dan triplex, bevelend 66% van de structurele paneelmarkt. Het gemeenschappelijkste gebruik is zoals in de schede stekend in muren, bevloering, en dak het decking. Voor buitenmuurtoepassingen, zijn de panelen beschikbaar met een pre-gelamineerde stralend-barrièrelaag aan één kant; dit verlicht installatie en verhoogt energieprestaties van de de bouwenvelop. OSB ziet ook wat gebruik in meubilairproductie.

 

De aanpassingen aan het productieproces kunnen verschillen in dikte, paneelgrootte, sterkte, en starheid verlenen. OSB-de panelen hebben geen interne hiaten of leegten, en zijn waterbestendig, hoewel zij vereisen extra membranen om ondoordringbaarheid aan water te bereiken en niet voor buitengebruik geadviseerd. Het afgewerkte product heeft eigenschappen gelijkend op triplex, maar is eenvormig en goedkoper. Wanneer getest aan mislukking, heeft OSB een grotere load-bearing capaciteit dan gemalen houten panelen. Het heeft triplex in vele milieu's, vooral de Noordamerikaanse structurele paneelmarkt vervangen. Jammer genoeg, heeft zijn gebruik als het in de schede steken bijgedragen tot de lekke flatgebouw met koopflatscrisis, aangezien het om vochtigheid te ademen en minder kan vrij te geven dan triplex.

 

2. Welke CMT kan doen?

CMT is een professionele leverancier die van OSB-productielijn, projectontwerp, materiaalvervaardiging en materiaalinstallatie verstrekken & de diensten opdragen. Het samenwerken met de internationale beste partners (zoals KADANT, MAIER, GRECON…), om de cliënt een project van uitstekende kwaliteit van redelijke prijs te voorzien.

CMT is actief in de hout gebaseerde paneelindustrie sinds 2000. In de laatste 15 jaar, hebben wij de capaciteit meer dan twee miljoen kubieke meters van hout gebaseerde paneelfabriek rond de wereld gebeëindigd.

Exclusief nieuwe gebouwde OSB-productielijn, CMT die ook de vernieuwing verstrekken en de dienst van de gehele fabriek bevorderen (zoals van MDF aan OSB, van Pb aan OSB).

 

PUNT

 

INDEX

 

Grondstof

 

 

Pijnboom,

Populier,

Spar

Lijmtype

 

 

MDI,

PF,

UF

Hete Pers

 

 

Multi-opent Pers,

Ononderbroken Pers

(4 voet, 8 voet, 12 voet)

Ontwerpcapaciteit

 

 

50000,

150000,

250000 Kubieke Meters

 

Als u interessant bent, aarzel niet om me te contacteren.

ACHTING!

 

Efficiënte 4*16-voeten (Georiënteerde Bundelraad) OSB Productielijn 0

Contactgegevens
Jeremy

WhatsApp : +8618913639978