products

4x16 MDF van de voeten Ononderbroken Pers (Middelgrote Dichtheidshoutvezelplaat) HDF Productielijn

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CMT
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: Aanpassing
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 150 werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 50 reeksen Jaar
Gedetailleerde informatie
Ontwerpcapaciteit: 30000-300000 kubieke Meters/Jaar Deelvenster grootte: 2440 X 1220 mm
Dikte van het paneel: 6 - 40 MM. Design Standard: GB/T11718-2009
Controle: PLC VAN SIEMENS Kant en klaar Project: Ja
Voorwaarde: Gloednieuwe Garantie: Een jaar
Hoog licht:

spaanplaatproductielijn

,

houten raad die machine maken


Productomschrijving

4x16 MDF van de voeten Ononderbroken Pers (Middelgrote Dichtheidshoutvezelplaat) HDF Productielijn

 

Wat is MDF?
De middelgroot-dichtheidshoutvezelplaat (MDF) is een gebouwd houten die product door hardhout of zachthoutresidu's in houten vezels, vaak in een ontvezelmachine wordt gemaakt op te splitsen die, die het combineren met was en een harsbindmiddel, en panelen door van toepassing zijn op hoge temperatuur en druk vormen. MDF is over het algemeen dichter dan triplex. Het wordt samengesteld uit gescheiden vezels, maar kan als bouwmateriaal worden gebruikt gelijkaardig in toepassing op triplex. Het is sterker en veel dichter dan spaanplaat.
De naam komt uit het onderscheid in dichtheid van houtvezelplaat voort. De productie op grote schaal van MDF begon in de jaren '80, in zowel Noord-Amerika als Europa.

 

Eigenschappen
Na verloop van tijd, term is MDF een soortnaam voor om het even welke droge raad van de procesvezel geworden. MDF wordt typisch samengesteld uit de houten vezel van 82%, 9%-urea-formaldehyde harslijm, 8%-water en de paraffine van 1% en de dichtheid is typisch tussen 500 kg/m3 (31 lb/ft3) en 1.000 kg/m3 (62 lb/ft3) De waaier van dichtheid en classificatie als licht, norm, of hoog - de dichtheidsraad is een slecht gekozen term en het verwarrend. De dichtheid van de raad, wanneer geëvalueerd met betrekking tot de dichtheid van de vezel die in het maken van het paneel gaat, is belangrijk. Een dik MDF paneel bij een dichtheid van 700-720 kg/m3 kan als hoogte worden beschouwd - dichtheid in het geval van de panelen van de zachthoutvezel, terwijl een paneel met dezelfde die dichtheid van harde houten vezels wordt gemaakt niet zoals zo wordt beschouwd. De evolutie van de diverse soorten MDF is gedreven door verschillende behoefte aan specifieke toepassingen.
 

Vervaardiging
Spaanderproductie
De bomen zijn ontscheept na wordt gesneden. De schors kan voor gebruik worden verkocht in het modelleren, of in ovens ter plaatse worden gebrand. De ontscheepte logboeken worden verzonden naar de MDF installatie, waar zij door het scherfproces gaan. Typische schijfchipper bevat 4-16 bladen. Om het even welke resulterende spaanders die te groot zijn kunnen re- wordenafgebroken; de te kleine spaanders kunnen als brandstof worden gebruikt. De spaanders worden dan gewassen en tekorten gecontroleerd. De spaanders kunnen in massa, als reserve worden opgeslagen voor productie.
Vezelproductie
Vergeleken bij andere vezelraad, zoals Masonite, wordt MDF gekenmerkt door het volgende die deel van het proces, en hoe de vezels individueel worden verwerkt, maar intact, vezels en schepen, door een droog proces worden vervaardigd. De spaanders worden samengeperst in kleine stoppen gebruikend een schroefvoeder, 30-120 seconden dan verwarmd die de lignine in het hout zacht te worden, dan in een ontvezelmachine wordt gevoed. Een typische ontvezelmachine bestaat uit twee counter-rotating schijven met groeven in hun gezichten. De spaanders worden gevoed in het centrum en tussen de schijven door middelpuntvliedende kracht naar buiten gevoed. De dalende die grootte van de groeven scheidt geleidelijk aan de vezels, door de zacht geworden lignine tussen hen worden geholpen.
Van de ontvezelmachine, gaat de pulp een ‚blowline in‘, een distinctief deel van het MDF proces. Dit is een uitbreidende cirkelpijpleiding, aanvankelijk 40 mm in diameter, die tot 1500 mm stijgen. De was wordt ingespoten in het eerste stadium, dat met een laag bedekt de vezels en door de wilde beweging van de vezels gelijk verdeeld. Een urea-formaldehyde hars wordt dan ingespoten als belangrijkste agent plakkend. De was verbetert vochtbestendigheid en de harshulp vermindert aanvankelijk het samendoen. Het materiaal droogt snel in het definitieve verwarmde expansievat van blowline en breidt zich in een fijne, pluizige en lichtgewichtvezel uit. Deze vezel kan onmiddellijk worden gebruikt, of worden opgeslagen.
Blad het vormen zich
De droge die vezel wordt in de bovenkant van een ‚pendistor‘ wordt gezogen, die gelijk vezel in een eenvormige mat onder het, gewoonlijk van 230-610 mm dikte verdeelt. De mat pre-compressed en of verzond rechtstreeks naar een ononderbroken hete pers of snijden in grote bladen voor een multi-opent hete pers. De hete pers activeert de hars plakkend en plaatst het sterkte en dichtheidsprofiel. De dringende cyclus werkt in stadia, met de matdikte die aan rond 1.5× de gebeëindigde die eerst raadsdikte worden samengeperst, dan verder in stadia wordt en voor een korte periode wordt gehouden samengeperst die. Dit geeft een raadsprofiel met streken met verhoogde dichtheid, dus mechanische sterkte, dichtbij de twee gezichten van de raad en een minder dichte kern.
Na het drukken, wordt MDF gekoeld in een ster drogere of koelcarrousel, in orde gemaakt en geschuurd. In bepaalde toepassingen, is de raad ook gelamineerd voor extra sterkte.
Het milieu-effect van MDF heeft zeer in de loop van de jaren verbeterd. Vandaag, wordt vele MDF raad gemaakt van een verscheidenheid van materialen. Deze omvatten ander hout, schroot, gerecycleerd document, bamboe, koolstofvezels en polymeren, het bos verdunnen en zaagmolenoff-cuts.
Aangezien de fabrikanten om met groenere producten worden gedrukt op de proppen te komen, zijn zij het testen van en het gebruiken van niet-toxische bindmiddelen begonnen. De nieuwe grondstoffen worden geïntroduceerd. Het stro en het bamboe worden populaire vezels omdat zij een snelgroeiend vernieuwbaar middel zijn.

 

PUNT

 

INDEX

 

Grondstof

 

 

Pijnboom,

Populier,

Spar

Lijmtype

 

 

MDI,

PF,

UF

Hete Pers

 

 

Multi-opent Pers,

Ononderbroken Pers

(4 voet, 8 voet, 12 voet)

Ontwerpcapaciteit

 

 

50000,

150000,

250000 Kubieke Meters

 

Als u interessant bent, aarzel niet om me te contacteren.

ACHTING!

 

4x16 MDF van de voeten Ononderbroken Pers (Middelgrote Dichtheidshoutvezelplaat) HDF Productielijn 0

 

Contactgegevens
Jeremy

WhatsApp : +8618913639978